Läsarnas egna berättelser...

En av våra läsare har hört av sig och berättar lite om några intressanta upplevelser som hon varit med om på skolan där hon går.
Det är ett gammalt sjukhus som har gjorts om till skola.
Hon berättar om kuvert som rör sig, lampor som tänds och släcks, radioapparater som ändrar volymen och branddörrar som slår igen.
Folk upplever även hur det knackar på fönstren och barngråt har hörts.
Det går ju naturligtvis att påpeka att det finns naturliga förklaringar till sådana händelser, men som läsaren påpekar så är det ju mystiskt att ALLA dessa saker händer. Helt klart ett intressant fall.
Man tog dit ett medium som fick kontakt med en dam. Vi hoppas att de får med någon av sina upplevelser på bild eller video!

//Teamet


Att leta efter det övernaturliga

Vi har, som sagt, varit dåliga på att uppdatera här på landningsplatsen.blogg.se, men vi har inte haft så mycket tid över för denna hobby, vi hoppas att det ska bli ändring på det nu!

Att det inte bedrivs så mycket seriös forskning kring det övernaturliga tycker vi på landningsplatsen är tråkigt. Vi kan sitta i timmar på kontoret och läsa om vad folk har varit med om. Eftersom så många ändå har varit med om oförklarliga saker så tyder det ju på att det finns något mer än det vi ser.
Visst kan många ha sina naturliga förklaringar, men långt ifrån allt. Och vem säger att det är den naturliga förklaringen som jämt är rätt?

Ska man försöka hitta förklaringar och svar så kan det vara bra att ha lite utrustning med sig. Det kan räcka med sina sinnen, men vi föredrar att ha lite mer grejer med oss när vi är ute.
Det rör sig mest om enkla saker som en ficklampa, penna och block, kamera (gärna så att man kan spela in film), men en riktigt bra ljudinspelare är bra. Vi kör med minidisc och en känslig mic. Ibland kan man höra saker på inspelningen som man inte uppfattat tidigare, EVP). Extra batterier är viktigt. Att bli ståendes utan fungerande elektronikutrustning är värdelöst.
Har man de här föremålen så är det bara att sätta igång. Låt gärna ljudupptagaren eller kameran stå på och lämna platsen för en stund. Man får spendera många timmar på att gå igenom sitt material, så tålamod krävs. Då är det en fördel om man är några stycken så man kan hjälpas åt att både analysera och ge möjliga förklaringar.

//Teamet


RSS 2.0